Vacatures CAD

CAD vacatures in de maakindustrie meldt u bij Cadjobs. Wij zijn een recruitmentbureau dat zich specifiek richt op 2D en 3D CAD Engineers. Wij helpen CAD engineers met het vinden van de juiste baan en werkgevers met het vinden van de juiste specialist. Wij hebben een enorm aanbod 2D AutoCAD en 3D CAD vacatures beschikbaar (SOLIDWORKS, Inventor, Creo, etc.). Ongeacht met welke CAD systemen uw collega’s tekenen, ontwerpen, en modelleren, wij spreken hun taal! Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in het maken van de optimale match tussen specialist en bedrijf, juist ook voor de lange termijn. 90% van de door Cadjobs gedetacheerde medewerkers treedt in dienst bij de opdrachtgever.

Vacatures CAD: 'no cure, no pay'.

Bedrijven die vacatures willen plaatsen voor een CAD Engineer helpen wij op basis van ‘no cure, no pay’. Alle engineers met een zichtbaar profiel op onze website zijn persoonlijk gesproken, gescreend en gekwalificeerd door onze recruiters. Wij zijn CAD onafhankelijk (plaatsen Engineers in allerlei verschillende CAD omgevingen) en onderhouden nauwe contacten met CAD leveranciers om ons netwerkt voortdurend uit te breiden, een ook samen met deze leveranciers trainingen te geven.

Uw profiel opgeven.

Bent u Engineer en zoekt u CAD vacatures? Maak dan een profiel aan. Onze recruiters nemen vervolgens contact op met u om een persoonlijk gesprek in te plannen, vacatures te bespreken, en samen met u uw (anonieme) Cadjobs profiel te publiceren op onze website. U kunt ons bereiken op: 010-7504580