Vacatures CAD tekenaar

Die ‘sexy’ vacature voor een baan als CAD tekenaar vindt u natuurlijk op Cadjobs. Op onze website vindt u actuele vacatures en door ons gescreende CV’s/profielen (anoniem) van beschikbare Engineers. Op deze manier informeert Cadjobs bedrijven en engineers actief in de maakindustrie. Onze recruitmentwebsite vergroot de kans op een goede gesprek tussen HR, de Engineering Manager en een mogelijke nieuwe collega met goed CAD ervaring.

Een vacature voor een baan als CAD tekenaar.

Vind snel en gemakkelijk geschikte vacatures voor een baan als CAD tekenaar op Cadjobs. Dit doet u door u in te schrijven en uiteindelijk een profiel te laten plaatsen op onze website. Dit profiel geeft duidelijk aan in welke provincie en technische sector u wenst te werken. Ook kunt u invullen met welke CAD pakketten u bekend bent en hoeveel werkervaring u heeft. Op deze manier kunt u goed gematcht worden met een potentiële werkgever. TIP: Benut de interactiviteit van ons recruitmentplatform optimaal en wie weet vindt u een nieuwe uitdagende baan!

Kennismaken met de nieuwste 2D en 3D CAD systemen.

Regelmatig organiseren wij workshops zodat u kennis kan maken met nieuwe 2D en 3D CAD oplossingen. Op deze manier vergroot u uw kansen op een nieuwe baan! Een workshop duurt één dag en is meestal gratis. Echter zijn er wel maar een beperkt aantal plekken. Mocht dit het geval zijn dan kan het mogelijk zijn dat er bij genoeg extra inschrijvingen een tweede sessie georganiseerd wordt. Bel ons voor meer informatie naar 010-7504580.