Vacature WTB

Een ‘sexy’ vacature in de WTB, en dan vooral voor CAD fanaten, vindt u gegarandeerd bij Cadjobs. Sinds 1999 zijn wij hét recruitmentbureau voor CAD Engineers in Nederland en bieden we u dienstverlening gebaseerd op persoonlijk contact en vertrouwen. Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek met een van onze recruiters zodat we een goed Cadjobs profiel kunnen opstellen. Dit profiel beschrijft uw talenten, uw ambities, en uw competenties (CAD ervaring/technische discipline/functie/regio/beschikbaarheid, etc.)

Binnen vier stappen reageren op de vacature in de WTB.

De zoektocht naar de ideale uitdaging in de WTB vergt vaak veel tijd & energie. Het is echter ons vak, ons specialisme, wij doen dit 24/7. Door onze WTB vacatures te filteren op onderstaande vier onderdelen vindt u binnen no time uw droombaan:

·         CAD ervaring – wat is uw CAD specialisme?

·         Technische richting – bent uw WTB-er, zo ja…Machinebouw? Plaatwerk? Mechatronica?

·         Provincie(s) – u kunt ook ‘internationaal’ kiezen

·         Type dienstverband – Vaste baan? Of Tijdelijk beschikbaar? Of u zoekt een stage?

Natuurlijk bieden wij u ook de mogelijkheid om vrij te zoeken op een trefwoord of zelfs op tags die vermeld staan bij de vacatures. Bent bijvoorbeeld specifiek op zoek naar een WTB vacature en u heeft ervaring met RVS of kunststof, dan kunt u dat invoeren of een tag aanklikken. Heeft u een passende vacature gevonden? Reageer dan op de vacature en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sinds 1999 het meest succesvolle CAD recruitmentbureau van Nederland
Al +/- 20 jaar verbinden wij werkzoekenden succesvol met werkgevers in de maakindustrie. Met maakindustrie bedoelen wij productiebedrijven, bouwbedrijven, architectenbureaus en ook softwareleveranciers in de CAD branche. Bent u toe aan een nieuwe 2D of 3D CAD uitdaging? Wij zitten graag met u aan tafel. U kunt ook ten alle tijden een profiel aanmaken. Voor vragen of het opvragen van meer informatie zijn wij te bereiken via 010-7504580.