Tijdelijke baan 3D CAD

Als u als ZZP-er op zoek bent naar een tijdelijke baan waarbij 3D CAD kennis gevraagd wordt, dan is ons CAD recruitmentplatform gemaakt voor u. Wij hebben namelijk een gevarieerd aanbod in 3D CAD vacatures, zodat er waarschijnlijk een mooi project voor u tussen zit. Onze opdrachtgevers zijn honderden bedrijven in maakindustrie in NL, zoals ontwerp- & tekenbureaus, machinefabrieken, ingenieursbureaus, 2D & 3D CAD software leveranciers, etc.

Een tijdelijk project met 3D CAD software als ZZP-er.

Op Cadjobs vindt u ook interessante vacatures voor tijdelijke projecten, specifiek voor ZZP-ers / freelancers. U kunt namelijk zoeken op verschillende type vacatures. Zo kunt u uw zoekopdracht filteren door aan te geven met welk CAD pakket, in welke technische richting en in welke provincie u graag zou willen werken. Als u, als ZZP-er, op zoek bent naar een tijdelijke baan in de 3D CAD branche, dan kunt u in uw zoekopdracht ook aangeven dat u op zoek bent naar tijdelijk werk. Zo krijgt u als resultaat alleen de voor u relevante vacatures en/of projecten te zien.

Een zichtbaar profiel op onze website.

Naast het zoeken naar vacatures kunt u ook uw profiel laten publiceren op onze website. Hierin kunt u ook specificaties aangeven op het gebied van technische richting, kennis van CAD pakketten, beschikbaarheid en ervaringsniveau. Op deze manier weten bedrijven als zij op zoek gaan naar kandidaten precies waar u naar op zoek bent en of u geschikt bent voor de vacature en/of het project dat waarvoor zij samen met Cadjobs aan het werven zijn. Bel ons op 010-7504580.