Tekenaar vacature

Is het tijd voor uw eerste baan of een volgende stap als Tekenaar en heeft u een geschikte vacature bij Cadjobs gevonden? Reageer op de vacature (onderaan de vacaturepagina) en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. De kans is groot dat een Cadjobs recruiter contact met u opneemt voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dat gesprek bespreken wij alle mogelijke vacatures en maken wij samen met u een (anoniem) profiel dat vindbaar is op ons recruitmentplatform voor de bedrijven die op zoek zijn naar een technisch Tekenaar.

Binnen drie stappen vult u de Tekenaar vacature.

Nu bedrijven kunnen reageren op uw profiel, kan het erg snel gaan. Uiteraard gaan wij ook voor u op zoek en introduceren we uw profiel bij verschillende bedrijven uit ons netwerk (alleen met uw toestemming). Is er sprake van een match? Dan organiseren wij een kennismakingsgesprek zodat u een duidelijk beeld krijgt van het bedrijf. Talentscans en/of assessments kunnen onderdeel zijn van het werving- en selectieproces. Sluiten uw talenten, ambities en competenties aan bij de bedrijfscultuur? Dan mogen wij u feliciteren met het invullen van de vacature voor Tekenaar.

Gericht op zoek gaan naar een vacature voor CAD Tekenaar.

Door gebruik te maken van onze online zoektool vindt u binnen no time een geschikte vacature. U selecteert de vacatures op uw CAD ervaring, technische richting, type dienstverband (bijv. vast of tijdelijk) en in welke provincie u wilt werken. Aan de rechterkant verschijnen de verfijnde zoekresultaten zodat u gericht op zoek kunt gaan naar uw volgende baan. Ontvangt u graag meer informatie over onze dienstverlening? Bel ons op 010-7504580.