Tekenaar plaatwerk

Bent u op zoek naar een Tekenaar die kennis en ervaring heeft op het gebied van plaatwerk? Cadjobs biedt u een snelle en eenvoudige manier om de geschikte Engineer te vinden. Onder het kopje ‘Technische richting’ in de online zoektool vinkt u ‘plaatwerk’ aan waarna enkel de profielen verschijnen van beschikbare & gescreende Engineers die hier professionele ervaring mee hebben en/of waarvan Cadjobs recruiters denken dat zij eventueel in aanmerking zouden kunnen komen. Ziet u een interessant profiel of wilt u uw vacature voor Tekenaar plaatwerk op onze website plaatsen? Ons advies: neem direct contact op met ons.

Een effectieve werkwijze voor het vinden van een Tekenaar voor plaatwerk.

Om de geschikte kandidaat voor u te vinden, is het belangrijk dat wij een duidelijk beeld van uw organisatie krijgen. Daarom brengen wij graag een bezoek aan uw bedrijf zodat wij uw wensen kunnen bespreken en wij de vacature inhoudelijk goed begrijpen. Daarna publiceren wij kosteloos de vacature op onze website. Kandidaten kunnen vanaf nu reageren op de vacature. Uiteraard zitten onze Recruiters niet stil en starten zij met het benaderen van actieve en passieve kandidaten in ons netwerk. Bent u nieuwsgierig geworden naar een of meerdere profielen? Dan zorgen wij dat er een kennismakingsgesprek plaatsvindt en bieden wij u eventueel de mogelijkheid om talentscans en/of assessments uit te voeren zodat u zeker weet dat de kandidaat over de talenten en competenties beschikt waar u als bedrijf naar op zoek bent.

Een Tekenaar fulltime of parttime aannemen.

Aan u de keuze of u de nieuwe plaatwerk Tekenaar voor 40 uur of minder aanneemt. Heeft u vaak pieken en daarom voor bepaalde projecten een extra Tekenaar nodig? Dan kunt u samen met ons ook op zoek gaan naar een ZZP’er. Via de tag ZZP-er in ons zoeksysteem ziet u direct alle beschikbare ZZP-ers in ons netwerk. Voor vragen over onze werkwijze of het opvragen van meer informatie zijn wij te bereiken via 010-7504580.