Tekenaar CAD

Zoekt u een tekenaar CAD? Dan is de kans op 1 of meerdere topkandidaten zeker aanwezig. Sinds het ontstaan van ons recruitmentbureau in 1999 brengen wij succesvol 2D & 3D specialisten en opdrachtgevers die actief zijn in de CAD industrie bij elkaar. Daarnaast zijn wij ook uw partner als het gaat om het opleiden van CAD- / Engineeringspecialisten. Als CAD onafhankelijk (recruitment)bureau onderhouden wij intensieve contacten met vrijwel alle CAD software Value Added Resellers.

Tekenaar CAD snel gevonden via ons recruitmentplatform.

Bent u op zoek naar gekwalificeerde CAD specialisten, waaronder een tekenaar CAD? Dan kunt u uw vacature bij ons opgeven. Wij maken intensief gebruik van internet als wervingskanaal. Ons platform is bijzonder gebruiksvriendelijk en overzichtelijk ingedeeld. Mede hierdoor weten wij altijd de optimale match tussen vraag en aanbod te realiseren. De kandidaten (Tekenaars, Designers, Engineers), die u terugziet op onze website / platform hebben altijd een ‘face to face’ gesprek gehad met een van onze recruiters bij ons op kantoor in Rotterdam.

Blijf op de hoogte van ons aanbod en vind snel de ideale match.

Wilt u op de hoogte worden gehouden van nieuwe gescreende kandidaten wiens ervaring aansluit op uw vacature tekenaar CAD? Meld u dan via de website aan op onze email-notificatie-service en ontvang onze topkandidaten in uw mailbox. Liever bellen? Wij zijn telefonisch bereikbaar via het nummer 010-7504580.