Over Cadjobs

Cadjobs, bedacht en gelanceerd door Sven Boender in 1999, is het meest succesvolle CAD recruitmentbureau van Nederland. Dat trekt opdrachtgevers en kandidaten die méér willen. Meer expertise, meer service, meer keuze. Cadjobs biedt een gevarieerd aanbod van CAD vacatures èn profielen van CAD specialisten, werving & selectie en detachering op basis van 'no cure, no pay'. 

Cadjobs is een bemiddelingsbureau dat zich specifiek richt op bedrijven en technici die gebruik maken van CAD software. Met onze ‘recruitment-expertise’ realiseren wij zo efficiënt mogelijk “the right engineer on the right place”.

Opdrachtgevers zijn productiebedrijven, bouwbedrijven, weg- en waterbouwbedrijven, (petro)chemische industrieën, ingenieurs- en architectenbureaus, lokale overheden, dealerorganisaties en leveranciers in de CAD branche.

Het Cadjobs hoofdkantoor is gevestigd in een kantoor in hartje Rotterdam, accountmanagers en recruiters opereren echter door het gehele land.

Talentontwikkeling & testing van soft skills

Indien gewenst kunnen unieke waarden en kwaliteiten van Cadjobs kandidaten in kaart gebracht worden.

Bij het ontdekken en ontwikkelen van talenten en het verbeteren van functioneren van Cadjobs kandidaten, wordt gebruik gemaakt van diverse coachingtools en meetinstrumenten, zoals:

De Talenten Motivatie Analyse (TMA)

De TMA staat voor talent en competentie empowerment en geeft eenvoudig, gestructureerd en professioneel talenten en competentie management vorm. Het geeft daarnaast concrete handvatten om mensen optimaal te versterken, te ontwikkelen, risico’s te beheersen en sterktes en zwaktes te managen. TMA meet 22 drijfveren, 44 talenten en 52 competenties. Ook een beroepskeuze test en capaciteiten test behoren tot de mogelijkheden.

DISC gedragsstijlen

Het DISC instrument is een persoonlijkheidsanalyse. Ontdek hoe de vier DISC gedragsstijlen Dominant, Invloed, Stabiel en Consciëntieus de houding richting anderen en dagelijkse gedrag voorspellen. DISC geeft mensen een diepgaand inzicht in hun eigen persoonlijkheidsstijl en die van anderen. De DISC beschrijvingen geven in begrijpelijke taal zicht op gedrag en communicatie, ze helpen mensen gemakkelijker de juiste werkplek te vinden, hun sociale competenties te trainen en hun effectiviteit te vergroten. De DISC is zowel geschikt voor individuele trajecten als voor coaching op het gebied van team ontwikkeling.

Trainingen

Wij werken regelmatig samen met CAD resellers, trainingsbedrijven, en opleidingsinstituten.

De trainingen worden in kleine groepen van maximaal 7 personen gegeven.