Engineer WTB

Start het werven naar een Engineer voor de WTB bij Cadjobs en u weet zeker dat u uw team versterkt met een echte 2D of 3D CAD specialist. Al sinds 1999 zijn wij het meest succesvolle CAD recruitmentbureau in NL en bieden wij u een uitgebreid aanbod aan technische specialisten, werving & selectie en detachering op basis van ‘no cure, no pay’. Bekijk en vergelijk snel de verschillende profielen/CV’s van de kandidaten uit ons netwerk en vind de geschikte Engineer met de juiste ervaring in de WTB voor uw onderneming.

Vind binnen zes stappen de geschikte Engineer WTB.

Het zoeken naar een Engineer voor de WTB kan zeer eenvoudig zijn. Nadat u op een of meerdere profielen heeft gereageerd of een vacature op onze website wilt plaatsen, plannen we een bezoek in. Op die manier komen we graag meer over uw bedrijf, wensen en verwachtingen te weten. Daarna volgen de volgende vijf stappen:

·         Publicatie op de website
Nadat wij genoeg informatie hebben ontvangen, publiceren wij uw vacature zonder bijkomende kosten op onze website.

·         Matchen van Cadjobs kandidaten
Kandidaten hebben nu de kans om op uw vacature te reageren. Maar ook ons eigen recruitmentteam gaat op zoek naar geschikte kandidaten.

·         Introductie van geschikte kandidaten
Hebben wij geschikte kandidaten gevonden? Dan sturen wij u hun cv, motivatie en overige relevante informatie. Wanneer 1 of meerdere kandidaten u aanspreken plannen wij een kennismakingsgesprek in.

·         Talentscans en/of assessments
Uw bedrijfscultuur en de talenten en kwaliteiten van de kandidaat moeten met elkaar matchen. Om hier achter te komen kunnen wij talentscans en/of assessments organiseren.

·         Overeenkomst
Gefeliciteerd! De kandidaat zal binnenkort werknemer binnen uw bedrijf worden. Uiteraard volgens de afgesproken zaken betreffende het uurtarief, inleentermijn, overname etc.

Geschikte Engineers voor de WTB zijn verspreid over heel Nederland.

Ons kantoor is in Rotterdam (in het centrum, aan de maas) gevestigd, maar wij werven en selecteren voor bedrijven in heel Nederland. Per provincie kunt u op onze site gescreende & beschikbare kandidaten bekijken en selecteren. Daarnaast kunt u uw zoekopdracht verfijnen op werkervaring, technische richting, CAD ervaring en beschikbaarheid. Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u een bedrijfsbezoek inplannen? Bel: 010-7504580.