CAD vacature Rotterdam

Als u op zoek bent naar een CAD vacature in de omgeving van Rotterdam, dan bent u aan het juiste adres bij Cadjobs. Hier kunt u zowel vacatures als CV’s / profielen van werkzoekenden bekijken. Door het effectief matchen en publiceren van vraag (vacatures) en aanbod (Engineers) in de maakindustrie, onderscheiden wij ons van de andere recruitmentbureaus. Op Cadjobs vindt u de juiste CAD vacature, bijvoorbeeld in de omgeving van Rotterdam.

Op zoek naar de leukste CAD vacature in de omgeving van Rotterdam.

Als u op zoek bent naar een ‘sexy’ CAD vacature in de omgeving van Rotterdam, dan kunt u samen met een Cadjobs recruiter uw profiel plaatsen op Cadjobs. Op deze manier zorgt u ervoor dat bedrijven u kunnen vinden en zo maakt u een grotere kans op een high-end CAD baan. Specificeer uw profiel door aan te geven in welke provincie u werk zoekt (in Zuid Holland ziet u alle Rotterdam vacatures) en in welke technische richting u ervaring heeft. Omdat u zoekt naar een CAD vacature, kunt u uiteraard ook opgeven dan met welke CAD pakketten u kennis & ervaring (en ambities) heeft.

De vacaturejacht begint!

Na het plaatsen van uw (anonieme) profiel kan de vacaturejacht beginnen. Specificeer uw zoekopdracht dmv dezelfde criteria als bij uw profiel, zoals provincie, technische discipline, CAD software kennis/ervaring/ambities, beschikbaarheid, en type dienstverband (vast/tijdelijk/stage). Op deze manier krijgt u een lijst met vacatures die matchen met uw profiel. Heeft u een vraag? Schroom dan niet en neem telefonisch contact met ons op via 010-7504580.