CAD tekenaars

Ervaren en geschikte CAD tekenaars voor uw bedrijf vindt u samen met recruiters van Cadjobs. Onze core business is het werven van CAD engineers / tekenaars / ontwerpers / constructeurs. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van recruitment in de maakindustrie verlenen we onze dienst: detachering en werving & selectie op basis van ‘no cure, no pay’. Zo bent u verzekerd van de beste CAD specialist voor uw bedrijf!

Heeft u CAD tekenaars nodig?

Op onze recruitmentwebsite bekijkt u - zonder in te loggen - profielen van CAD tekenaars die op zoek zijn naar een nieuwe baan. Maak een selectie op basis van professionele CAD kennis, provincie, technische richting, en beschikbaarheid. Ook kunt u zoeken op werkervaring. U kunt zich opgeven voor onze email-attenderings-service, dan krijgt u automatisch een mail wanneer er nieuwe  profielen geplaatst worden van CAD tekenaars wiens ervaring aansluit op de door uzelf opgegeven criteria.

Om nog beter gevonden te worden door potentiële nieuwe engineers, kunt u snel uw vacature plaatsen op onze website. Ons recruitmentplatform matcht uw vacature direct met door onze recruiters gescreende en beschikbare kandidaten.

Een combinatie van vraag en aanbod.

Onze website biedt een uniek overzicht van vraag (vacatures) en aanbod (engineers). U kunt er vacatures plaatsen, terwijl werkzoekenden deze zoeken op de website. Op deze manier zorgt het Cadjobs team ervoor dat u snel goede CAD tekenaars tegenkomt die geschikt zijn voor uw vacature, en creëren we een win-win situatie. Wilt u meer informatie over onze manier van werken? Bel dan naar 010-7504580.