CAD tekenaar

De meest geschikte CAD tekenaar vindt u natuurlijk op Cadjobs. Wij zijn namelijk al sinds 1999 een zeer succesvol Nederlands CAD recruitmentbureau. Gespecialiseerd in traditionele- en online werving & selectie en detachering op basis van ‘no cure, no pay’. M.b.v. onze recruitment- dienstverlening vindt u gegarandeerd de beste CAD tekenaar voor uw bedrijf. Op onze website zorgen we voor een optimale combinatie van vraag (vacature) en aanbod (CAD tekenaar).

Uw vacature voor CAD tekenaar op Cadjobs.

Als u uw vacature voor een CAD tekenaar plaatst op Cadjobs, dan komt deze te staan op een van de meest bezochte websites onder CAD engineers. Op onze website kunt u ook gemakkelijk zoeken naar- en reageren op profielen van potentiële werknemers. Zo kunt u kandidaten selecteren op basis van kennis van CAD pakketten, locatie, technische richting en beschikbaarheid. Daarnaast kunt u naar potentiële werknemers zoeken op basis van ervaringsniveau en natuurlijk ook op basis van een trefwoord (of ‘tags’) als u op zoek bent naar een CAD tekenaar. U kunt er ook voor zorgen dat u een mail krijgt als er profielen van kandidaten op de website gepubliceerd worden die passen bij de door u zelf gekozen criteria.

De juiste man op de juiste plaats.

De juiste persoon voor uw vacature voor CAD tekenaar is te vinden op Cadjobs. De profielen die u kunt zoeken en waar u op kunt reageren, zijn allemaal van professionele engineers die al een persoonlijk gesprek hebben gehad met 1 van onze recruiters. Op basis daarvan publiceren wij hun profiel. Dat betekent dat niet iedereen een zichtbaar en gepubliceerd profiel op onze website kan hebben. Op die manier heeft u altijd keuze uit goede, geschikte kandidaten. Meer informatie nodig? Neem dan telefonisch contact met ons op via 010-7504580.