CAD specialist

Bent u op zoek naar een CAD specialist, maak dan gebruik van de recruitment expertise van Cadjobs. Onze diensten omvatten Detachering, Werving & Selectie, en Trainen van CAD specialisten. Vanuit ons kantoor aan de Maas in Rotterdam bedienen wij al sinds 1999 onze klanten in de maakindustrie in heel Nederland . Daag ons uit en geef vandaag uw CAD vacature bij ons op!

Snel de CAD specialist gevonden die aansluit bij uw vacature.

Een goede gekwalificeerde CAD specialist werven is onze core business, dat is wat wij doen. Als gespecialiseerd CAD recruitmentbureau weten wij al sinds 1999 vraag en aanbod succesvol bij elkaar te brengen. Dit doen wij met behulp van ons recruitmentplatform als wervingskanaal. Werkzoekende Engineers kunnen hier uw vacature raadplegen, en u kunt als werkgever profielen van kandidaten die voldoen aan uw zoekcriteria snel selecteren, CV’s inzien, en via ons uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

Meer informatie: neem contact op of kom langs.

Zet de eerste stap in het vinden van een gekwalificeerde CAD specialist en geef uw vacature bij ons op. Neem voor meer informatie over onze dienstverlening en tarieven contact op met ons door te bellen naar 010-7504580. Uiteraard bent u ook van harte welkom bij ons op kantoor gevestigd aan de Schiehavenkade 430 te Rotterdam (gevestigd downtown, direct aan de Maas).