CAD specialist gezocht

Als CAD specialist wordt er druk naar u gezocht. U bent gewild op de arbeidsmarkt en bedrijven doen er veel voor om u binnen te halen. Belangrijk is dan wel dat u elkaar ook kunt vinden. Bij de ‘grotere’ en ‘bekende’ uitzendbureaus valt u waarschijnlijk niet genoeg op. Bij Cadjobs zorgen wij al jaren voor de bemiddeling tussen werknemer en werkgever. Als bemiddelingsbureau richten wij ons specifiek op technici en ondernemingen die gebruikmaken van CAD software.

Professionele CAD specialist gezocht: vraag en aanbod.

De professionele CAD specialist die wordt gezocht en bedrijven met vacatures voor CAD specialisten kunnen zich hier oriënteren op vraag en aanbod. Het aanmelden van een profiel (CAD specialist) of een vacature (bedrijf) is geheel gratis. Cadjobs onderscheidt zich door haar betrouwbaarheid, kwaliteit, service en snelheid. Desgewenst kunt u zich ook inschrijven voor een van onze trainingen. Daarvoor werken wij samen met opleidingsinstituten, CAD resellers en trainingsbedrijven.

Vakkundig advies?

Waar wacht u nog op? U wordt als CAD specialist gezocht en via ons ook gevonden! Wij zijn u graag van dienst en u kunt ons altijd bellen. Door de jarenlange ervaring zijn wij perfect in staat om zowel werkzoekende als werkgever van vakkundig advies te voorzien. U kunt onze medewerkers bereiken via het telefoonnummer 010-7504580.