Vacature tekenaar constructeur

De ideale vacature voor tekenaar constructeur vindt u op de website van Cadjobs! Al meer dan 20 jaar zijn wij hét bemiddelingsbureau dat CAD tekenaars en bedrijven en technici die gebruik maken van CAD software succesvol bij elkaar brengt. Laat u verrassen door ons gevarieerde aanbod 2D AutoCAD en 3D CAD vacatures en vind direct de ideale baan! Werving & Selectie en Detachering is onze core business èn onze passie.

Vacature tekenaar constructeur: snel en eenvoudig gevonden

Wij maken op unieke wijze gebruik van internet als wervingskanaal. De ideale vacature voor tekenaar constructeur vindt u bij ons! Maak uw persoonlijk profiel aan waarin u aangeeft:

1.      In welke provincie u werk zoekt;
2.      Welke technische richting uw voorkeur heeft;
3.      Welke CAD pakketten u beheerst.

Na het verzenden van uw gegevens houden wij u per mail periodiek op de hoogte van vacatures die passen bij uw profiel.

Onafhankelijk en een breed netwerk
Wij zijn uw onafhankelijke partner en onderhouden nauwe contacten met CAD leveranciers en vendors. Wij gaan graag samen met u op zoek naar uw ideale baan! Regelmatig organiseren wij samen met CAD leveranciers workshops waaraan u als werkzoekende tekenaar constructeur kunt deelnemen.

Naast het zoeken van vacatures voor tekenaar constructeur via onze website brengen wij op deze wijze vraag en aanbod bij elkaar. Meer expertise, meer service, meer keuze: dat is de kracht van Cadjobs. Maak vandaag nog een profiel aan!