BIM vacature

De meest ‘sexy’ BIM vacature vindt u op Cadjobs! Wij zijn namelijk al sinds 1999 een zeer succesvol recruitmentbureau t.b.v. de technische sector. Omdat wij vraag (vacature) en aanbod (modelleurs) aanbieden op onze website / recruitmentplatform, verlenen wij onze diensten aan bedrijven (vooral MKB), èn aan de werkzoekenden. Persoonlijk contact, een enorm netwerk, en verstand van (technische) zaken, dat bieden wij professionals die zich inschrijven op Cadjobs.

Plaats uw profiel en vind de perfecte BIM vacature.

Op onze website komen vraag en aanbod samen. Bedrijven zijn voortdurend op zoek naar geschikte profielen van modelleurs om hun vacatures in te vullen m.b.v. onze website. U kunt uw profiel dus laten publiceren op het Cadjobs platform, om gevonden te worden door bedrijven met de voor u meest geschikte BIM vacature. Als u uw profiel opgeeft, kunt u daar ook uw voorkeuren aangeven, bijvoorbeeld met welk CAD systeem, in welke provincie en in welke technische sector u wilt werken. Geef ook aan hoeveel werkervaring u heeft en maak (samen met een Cadjobs recruiter) een pakkende omschrijving van u als werkzoekende modelleur in de technische sector.

Stap 2: op zoek naar vacatures
U bent op zoek naar een ‘sexy’ BIM vacature, met het opgeven van uw profiel zet u de eerste stap richting een nieuwe baan. Zo kunt u in uw zoektocht filteren op verschillende criteria waar u vindt dat de BIM vacature aan moet voldoen (CAD pakket, locatie, etc). Op deze manier vindt u gegarandeerd de best passende vacature! Wilt u graag meer informatie? Neem dan telefonisch contact met ons op via 010-7504580.