BIM tekenaar

U bent op zoek naar de meest productieve BIM tekenaar / modelleur voor uw bedrijf, welkom bij Cadjobs! Wij zijn het gespecialiseerde CAD / BIM recruitmentplatform voor de maakindustrie in NL. Ons recruitmentteam brengt vraag (vacatures) en aanbod (technici) samen waardoor er altijd een win-win situatie ontstaat. Daarnaast werken wij op ‘no cure, no pay’ basis, wat betekent dat u niet hoeft te betalen als wij geen geschikte kandidaat voor u kunnen werven.

Plaats uw vacature voor BIM tekenaar op Cadjobs.

De eerste stap van de zoektocht naar een geschikte BIM tekenaar is het bekijken van profielen en het opgeven/aanmelden van uw vacature op Cadjobs. Hier kunt u precies aangeven welke skills uw tekenaar / modelleur moet bezitten. En in welke provincie zullen de werkzaamheden plaats gaan vinden? In welke technische richting is uw bedrijf werkzaam? Door uw vacature zo specifiek mogelijk te maken kunnen wij u het beste helpen de beste kandidaat te werven.

Zelf op zoek naar geschikte kandidaten
Naast het plaatsen van uw vacature, kunt u zelf ook op zoek naar geschikte kandidaten, door te zoeken in ons overzicht van persoonlijk gescreende en beschikbare profielen. Werkzoekende engineers / technici kunnen namelijk een profiel (verkort CV) laten plaatsen op onze website, als zij op zoek zijn naar een nieuwe baan in de technische sector. De Engineers die een profiel willen plaatsen op Cadjobs hebben eerst altijd een face-to-face gesprek met ons recruitmentteam. Vragen over onze werkwijze of meer informatie? U kunt contact opnemen met: 010-7504580.