Tekenaar werktuigbouw

Uw nieuwe tekenaar werktuigbouw vindt u snel en eenvoudig via Cadjobs. Wij ontwikkelde een online recruitmentplatform, dat er op is gericht om de juiste CAD- of engineeringsspecialist bij de juiste werkgever en/of opdrachtgever te krijgen. Kijk in ons grote aanbod van beschikbare en gescreende CV’s / profielen of voer in uw vacature in in ons systeem.

De juiste tekenaar werktuigbouw zoeken en vinden.

Op Cadjobs kunt u in onze profielendatabase geheel vrijblijvend naar uw tekenaar werktuigbouw zoeken. U selecteert snel de criteria (technische richting, werkervaring, CAD kennis, etc.) waaraan uw nieuwe collega aan moet voldoen en u krijgt gelijk een overzicht van beschikbare en gescreende engineers die aan die criteria voldoen. Zit de ideale tekenaar werktuigbouw toch niet tussen deze resultaten? Geef dan zelf een vacature op. U geeft simpelweg een omschrijving van de vacature en selecteert wat voor talenten en vaardigheden de geschikte kandidaat dient te hebben. Vervolgens wordt de vacature na overleg met Cadjobs online gezet en zullen de specialisten die zoeken op de door u gestelde criteria uw vacature onder ogen krijgen. Doordat wij werken volgens het “no cure, no pay” principe brengen wij alleen (recruitment)kosten in rekening indien de juiste kandidaat via ons bij u aan de slag gaat

Meer weten? Bel ons!

Wanneer u meer wilt weten over onze website of recruitmentdiensten, kunt u bellen naar 010-7504580. Wij adviseren u om uw vacature bij ons aan te melden, zodat u elke keer bericht krijgt als een nieuwe Tekenaar Werktuigbouw zich aanmeldt op Cadjobs.