Tekenaar constructeur

Als u op zoek bent naar een tekenaar of constructeur voor uw bedrijf, dan bent u bij Cadjobs aan het juiste adres. Wij hebben namelijk meer dan 20 jaar recruitmentervaring en zijn uiterst succesvol in het werven van engineers t.b.v. de maakindustrie. Onze website toont vele profielen van gescreende en beschikbare Engineers die uw vacature voor tekenaar of constructeur met succes in kunnen vullen.

Een geschikte kandidaat vinden voor de baan als tekenaar of constructeur.

Op veel vacaturesites kan iedereen een profiel plaatsen en wordt er hier en daar wat ervaring gesmokkeld. Onze recruiters screenen alle kandidaten en hebben een persoonlijk gesprek met hen voordat een CV/profiel getoond wordt op onze website, alle kandidaten zijn dus professioneel gescreend, beschikbaar, en ‘bestaan echt’. Meer dan 200 profielen van CAD Engineers kunt u bekijken (zonder in te loggen) als u op zoek bent naar een tekenaar of constructeur in onze profielenlijst.

Als u op zoek bent naar een nieuwe tekenaar of constructeur voor uw bedrijf, dan is het natuurlijk ook mogelijk dat u uw vacature plaatst op onze website. Hoe specifieker u de vacature bespreekt met ons, des te groter is de kans dat er gereageerd wordt door Engineers die geschikt zijn voor de baan. Vacatures op onze website worden onderverdeeld in regio, technische discipline, CAD software, etc.  zodat uw nieuwe collega, de nieuwe tekenaar of constructeur, uw vacature snel kan selecteren.

Jarenlange ervaring in recruitment.

Wij hebben jarenlange ervaring in recruitment in de technische sector, wij kunnen ervoor zorgen dat u de meest geschikte tekenaar of constructeur voor uw bedrijf vindt. Wij zijn CAD onafhankelijk en onderhouden goede relaties met CAD value added resellers in NL en BE. Wilt u meer informatie? Dan kunt ons bereiken door te bellen naar 010-7504580.