SolidWorks tekenaar ZZP

Bent u op zoek naar een SOLIDWORKS Tekenaar die op ZZP basis (tijdelijk project) beschikbaar is? Maak dan gebruik van de expertise van Cadjobs. Sinds 1999 zijn wij het meest succesvolle CAD recruitmentbureau van Nederland (invulling van structurele EN tijdelijke vacatures) en bieden wij u een dienstverlening op basis van ‘no cure, no pay’.

Start hier uw zoektocht naar een SOLIDWORKS Tekenaar ZZP.

Wilt u uw Engineeringsteam versterken met een SOLIDWORKS Tekenaar die op ZZP basis en tijdelijk beschikbaar is omdat u tijdelijk capaciteit nodig heeft die per direct productief is? Wij gaan graag met u het gesprek aan om te kijken welke Engineer in ons enorme ZZP netwerk uw capaciteitsprobleem op kan lossen. In samenspraak stellen we de (project)vacature op, publiceren deze op onze website, en zetten deze uit in ons netwerk. Zo kunnen beschikbare Engineers het actuele en concrete project voor SolidWorks Tekenaar ZZP vinden. Maar ook u kunt actief op zoek gaan op onze website door de verschillende profielen/CV’s van Engineers met elkaar te vergelijken. Natuurlijk gaan onze recruiters direct voor u aan de slag en matchen we beschikbare profielen met uw bedrijf, zowel technisch inhoudelijk als qua type persoon. Met gebundelde krachten vinden we binnen no time een geschikte kandidaat.

Plan een bedrijfsbezoek in.

Wilt u een vacature online plaatsen of bent u geïnteresseerd in een CAD Engineer? Maar wenst u meer informatie te ontvangen betreft onze werkwijze? Neem direct contact met ons op. Wij zijn te bereiken via 010-7504580.