Siemens Teamcenter

Cadjobs werft CAD engineers, tekenaar, ontwerpers, constructeurs, maar ook PDM / PLM specialisten. Tijdens onze bezoeken aan opdrachtgevers door het heel Nederland wordt vaak meer besproken dan alleen CAD vacatures en onze beschikbare CAD tekenaars. Het hele reilen en zeilen van de tekenkamer komt vaak ter sprake.

Dus naast CAD vacatures ook vaak PDM / PLM issues: Product Lifecycle Management (PLM) is gericht op het structureren van productontwikkeling en productieprocessen en beslaat de gehele levenscyclus van het product. PLM is meer een strategische aanpak waarbij de procedure centraal staat.

Wat zegt Siemens hier zelf over:
Teamcenter, de wereldstandaard in PDM-software, is de oplossing voor productiebedrijven die in steeds minder tijd steeds complexere producten moeten leveren. Met gerichte applicaties helpt Teamcenter de time-to-market te verkorten met 30 tot 70 procent, de kosten te verlagen en de kwaliteit te verbeteren. Daarbij levert Teamcenter ook waardevolle managementinformatie als basis voor strategische beslissingen. Het systeem is geschikt voor vrijwel alle CAD-oplossingen en kan flexibel worden uitgebreid met aanvullende toepassingen.

Ben jij PLM/PDM specialist en/of heb jij veel affiniteit met deze software. Neem dan contact op met ons op 010-7504580.