Revit modelleur

Bent u op zoek naar een Revit Modelleur, bekijk dan het CAD recruitmentplatform Cadjobs. Modelleur of Tekenaar? Binnen een programma als Revit spreken we niet meer over tekenen maar over modelleren. We trekken geen lintjes meer maar bouwen een virtueel model bestaande uit virtuele bouwdelen.

De juiste Revit Modelleur voor uw organisatie.

U bent wellicht op zoek naar de beste Revit Modelleur van het land, het schaap met 5 poten. Vergroot de kans op een succesvolle zoektocht door uw vacature op Cadjobs te plaatsen. Hier kunt u aangeven waar (welke provincie?) en in welke technische richting (bijv. Architectuur? Installatietechniek?). Is de vacature voor de lange termijn (vaste baan)? Of zoekt u ZZP-er?

Op zoek naar geschikte profielen.

Omdat wij op Cadjobs vraag (vacatures) en aanbod (beschikbare & gecreende Revit specialisten) tonen, kunnen werkgevers het profiel van werkzoekenden bekijken. Dit profiel is opgesteld door een Cadjobs recruiter in samenspraak met de kandidaat, dit gebeurd tijdens het face-to-face gesprek tussen hen beide. Op deze manier staan er alleen profielen van kandidaten op onze website die ook daadwerkelijk een meerwaarde hebben voor de bedrijven die op zoek zijn naar een nieuwe collega’s. Samenwerking met Cadjobs vergroot de kans op een geschikte kandidaat! Wilt u meer weten over onze werkwijze? Bel ons dan op 010-7504580.