CAD job

CAD job, CAD vacature, CAD opportunity, CAD uitdaging, CAD werk, CAD baan...er zijn vele manieren om kansen bij onze opdrachtgevers te benoemen. Dat er droombanen bij zitten is duidelijk, van het ontwerpen van zware machines tot het uittekenen van domotica systemen voor (groene) woningen

Werving & Selectie voor 1 doelgroep: CAD engineers (met 'vieze vingers')

Cadjobs is gespecialiseerd in het werven van engineers / technici die echt goed zijn (of willen worden) in het tekenen met comuter aided design software; van AutoCAD 2D of 3D , Revit en Inventor tot SOLIDWORKS en Solid Edge tot Creo. Een CAD job is altijd een uitdaging voor een echte techneut, bij voorkeur een persoon met 'vieze vingers' zoals wij dat noemen. Jouw liefde voor techniek is iets waar je mee geboren bent.

Wij nodigen je uit om met ons het gesprek aan te gaan, jouw ideale CAD job met ons te bespreken, wij kunnen je dan persoonlijk uitleggen hoe wij werken.
We kunnen meer bespreken dan jouw ideale CAD job van vandaag, maar ook de ideale baan over 1 jaar, of zelfs over 5 jaar. Wanneer wij weten wat je zoekt, kunnen wij jou heel specifiek op de hoogte houden over de beste CAD job voor jou.


Bel ons op 010-7504580.