CAD freelancer

Een beschikbare èn professioneel gescreende CAD freelancer vindt u op Cadjobs. Hier heeft u namelijk een ruime keuze uit profielen die geschikt zijn voor uw vacature. Wij combineren al sinds 1999 vraag (CAD vacatures) en aanbod (beschikbare Engineers) op één recruitmentplatform waardoor we een van de meest succesvolle recruitmentwebsites in de maakindustrie zijn. Hierdoor is de kans groot dat u een geschikte CAD freelancer vindt voor uw bedrijf dankzij onze website en recruiters.

De beste CAD freelancer voor uw bedrijf.

Om een geschikte CAD freelancer te vinden bekijkt u de online profielen van beschikbare freelancers. Filter uw zoekopdracht op technische discipline (bijv. machinebouw), ervaringsniveau, regio, en professionele CAD ervaring. Op deze manier kunt u aangeven wat voor zelfstandig CAD Engineer u zoekt en trekt u de juiste CAD freelancers aan die uw project(en) succesvol kunnen voltooien.

Wij raden u ook aan om uw vacature te plaatsen op onze website (geen kosten en in overleg met een Cadjobs accountmanager). Zo kunnen proactieve ZZP-ers uw vacature bekijken. Een ZZP-er of CAD Freelancer kan op onze site zoeken naar uw vacature/project met de zoekoptie Type Dienstverband: ‘tijdelijk’

Eerst resultaat, dan pas betalen.

Wij werken op een ‘no cure, no pay’ basis, wij zetten ons per direct 100% voor u in. Geen succesvolle wervingsprocedure = geen kosten voor de opdrachtgever. Wilt u meer weten over onze werkwijze? U kunt contact met ons opnemen: 010-7504580.