Dit profiel is niet meer actief, u kunt niet meer reageren.
Bekijk actuele aanbod

Starter: HBO Industrieel Product Ontwerpen (SOLIDWORKS)

Meeste ervaring met SOLIDWORKS
Tech. richting Autotechniek, Productontwikkeling
Provincie Noord Brabant, Noord Holland, Utrecht, Zuid Holland
Werkervaring 0-2 jaar
Beschikbaar voor Vast werk

Deze kandidaat heeft net zijn diploma HBO Industrieel Product Ontwerpen in ontvangst mogen nemen en is op zoek naar een leuke en uitdagende startersfunctie. De ideale baan is combinatie van productontwikkeling en het technisch uitwerken van consumentenproducten. Hij heeft ruime ervaring met SOLIDWORKS.

Opleidingen:
2018: HBO Industrieel Product Ontwerpen

Ervaring:
Afstuderen: Het ontwerpen van Salt Water Cars die rijden door middel van een zoutwater batterij. De bodemplaat is modulair, zodat er eenvoudig verschillende modellen gemaakt kunnen worden. Inmiddels zijn de matrijzen gemaakt en is er een oplage van 600.000 autootjes aangevraagd.

Ontwikkelen van een spuitophale en ic-zuigslang ophanging voor een medisch centrum. Het uitzuigproces tijdens het intuberen moet hygiënischer en vooral sneller. Het gaat hierbij om het vrijmaken van de luchtwegen, zodat patiënten aan de beademingsapparatuur gekoppeld kunnen worden. In de huidige situatie wordt de uitzuigslang op onhandige en onhygiënische plekken bewaard. Om deze problemen op te lossen wordt er een nieuw ophangsysteem ontwikkeld.

Ontwikkelen van een ventilatieluik. Dit ventilatieluik is ontworpen op pleziervaartuigen te voorzien van frisse lucht in de cabine. Door de interne ventilator wordt de luchtstroom in gang gebracht. Deze ventilator wordt aangedreven door een zonnepaneel en kan overtollige energie opslaan in de daarvoor bestemde accu's. Om geen water in de boot te laten komen is er een waterlock ingebouwd en kan het hele luik worden afgesloten vanaf de binnenkant.